Féldrágakő és tenyésztett gyöngy divatékszer nagykereskedés - Gem Morion Kft. ÁsványGYÖNGY Áruház (Gem Morion Kft.) → nagykereskedelmi oldalak
Üzlet: 1117 Budapest, Hengermalom út 20. (nyitva H-P: 8:00-16:30 között)   Tel.: (1) 781-0980   Mobil: (30) 405-3716   E-mail: 

Az üzlet márciustól havonta 2 alkalommal szombaton is nyitva van, 8:00-14:30 között. A következő két ilyen extra szombat: március 24. és április 07.
 


Rendelési
listán
(bruttó):
0,-

Megnézem

- Dobozos féldrágakő darabok -


Dobozos féldrágakő darabok
Megmunkálatlan, részben kristályos, részben tömbös ásványdarabokat teszünk egy kis papírdobozba, amelyen az ásvány neve és származási országa is fel van tüntetve.

Elsősorban az ásványgyűjtéssel már „megfertőzött” fiatal korosztály körében kevelt árucikk.

(Mivel minden darab egyedi, ezért a tényleges súlyuk némileg eltérhet az itt kalkulálttól.)

  Dobozos féldrágakő darabok:   2,5x2,5 - 3x3 - 4x4 cm-es papírdobozokban  Ez az oldal most nem érhető el!Ha ezzel az üzenettel találkozik, akkor az két dolgot jelent:
  1/  A webtárhelyen az oldal adatait tartalmazó adatfájl valamiért nem érhető el.
2/  A rendszer a hibáról most küld nekem egy e-mailt. Amint azt elolvastam, megpróbálom orvosolni a hibát.

Elnézést a kellemetlenségért, kérem látogasson vissza később...Féldrágakő, édesvizi tenyésztett gyöngy, borostyán, korall, gyöngyház divatékszer, fűzési alapanyag, nikkelmentes bizsualkatrész nagykereskedés - Morion Bizsu (Gem Morion Kft.)
     Értesítés az újdonságokról       Megközelíthetőség       Ajánljon ismerőseinek       Kérdezz, felelek   
Ugrás a lap tetejére
Az oldal adatai a 2018. február 20.-i (keddi) állapotot mutatják.   ©  1997-2018, Gem Morion, az ÁsványGYÖNGY Áruház   Minden jog fenntartva!

Jogi információ, a jogászunk kérésének megfelelően:
„A honlap bármely részének másolása és felhasználása csak a forrásra mutató link elhelyezésével vagy írásos engedélyünk birtokában megengedett! Az illegálisan másolt
és felhasznált tartalmak után naponta a következő díjakra tartunk igényt: képek: 250,-; táblázatok (részben vagy egészben): 1.000,-; szövegrészek: 500,- Ft/db.”