Féldrágakő és tenyésztett gyöngy divatékszer nagykereskedés - Gem Morion Kft.
 
Gem Morion Kft. → nagykereskedelmi oldalak, bruttó 20.000,- Ft feletti vásárláshoz

Üzlet: 1116 Budapest, Fonyód u. 2. (az Albertfalvi Cérnázógyár területén)   Nyitva: H-P: 8.00-16.30 között   Mobil: (30) 405-3716   E-mail: 

Rendelési
listán
(bruttó):
0,-

Megnézem

Üzletünk nyitvatartása és megközelíthetősége:

Üzletünk 2012. március elején egy nagyobb üzlethelységbe költözött a régi telephelyünkön belül, ami Buda déli részén, Budapest XI. kerületében, a Hengermalom út 20. szám alatti telepen található. Helyünket a távolabbi környékhez képest ez a térkép mutatja. A telep a Hengermalom útnak a Szerémi út és a Budafoki út közötti szakaszán van. Autóval mind az 1-es, mind a 3-as kapun be lehet hajtani, de nem kell hátra menni, mint régen, hanem rögtön az első két raktárépület közé kell jönni (lásd a lenti rajzot).


Az üzlet nyitva tartása:

Hétfőtől péntekig: 08.00 - 16.30
Szombaton és vasárnap: zárva, de...

... havi két szombaton 8:00 - 14:30 között „Bónusz Szombat”-ot tartunk!Megközelítés:

Tömegközlekedéssel:

1./  A belvárosból a 7-es és a 7E-s autóbusszal az Etele útig kell eljönni, onnan a 103-as busszal a második megálló a Lágymányosi-híd felé, a Hengermalom út és a Budafoki út sarkán.

2./  A 33-as és 33A-s autóbuszok megállója a Hengermalom út és a Budafoki út sarkán van. (A 33-as és a 33A-s busz a Móricz Zsigmond körtér mellől, a Karinthy Frigyes útról indul és Budafok felé megy.)

3./  A 18-as, 41-es vagy 47-es villamossal a Fehérvári út és Hengermalom út sarkáig lehet eljutni, innen kb. 200 m sétával (1 buszmegállónyi távolság) érhető el a telep.

4./  A pesti oldalról az újonnan megépült 1-es villamossal lehet átjönni a Lágymányosi-hídon, s ennek a „Hengermalom út” nevű megállója kb. 100 méterre van a telepünktől.

Autóval a városból:

1./   A pesti oldal felől célszerű a Lágymányosi hídon átjönni, az egy 90 fokos balkanyarral rávezet a Szerémi útra, ahol a második lámpánál balra kell kanyarodni (Hauszmann Alajos utca), majd jobbra a Budafoki útra. Itt a következő lámpás kereszteződénél – az OMV benzinkútnál – jobbra kanyarodva érünk a telep bejáratához. ( Ide )

2./   A Budai alsó rakpart felől át a Lágymányosi híd alatt, majd a Dombóvári útról balra a Budafoki útra, azon a második lámpás kereszteződésig – az OMV benzinkútig – és ott jobbra a Hengermalom útra. ( Ide )

3./   Budáról a BAH-csomópont felől a Villányi út - Karolina út - Tétényi út útvonalon egészen az Etele útig, ott balra, majd keresztezve a Fehérvári utat és a Szerémi utat, balkéz felől fogjuk látni a telepet . ( Ide )

Autóval vidékről:

1./   Az M1 - M7-es autópálya felől a budaörsi benzinkutakat elhagyva jobbra le az Egér út felé és végig kövessük a táblákat, amelyek a Lágymányosi híd felé terelnek, ahogyan ez a térkép mutatja. (Ez a rövidebb út, de a reggeli csúcsban jobb ezt elkerülni és inkább rámenni az M0-ásra, ahonnan a budafoki kijáratnál – közvetlenül a Nagy-Duna híd előtt – rá lehet térni a 6-os útra és azon bejönni a telepig.) ( Ide )

2./   Dél felől, a 6-os út felől csak egyenesen befelé kell jönni, ez az út rávisz akár a Szerémi útra, akár a Budafoki útra, mindkettő keresztezi a Hengermalom utat. ( Ide )

3./   Az M5-ös autópálya, a 4-es főút és az M3-as autópálya felől egyaránt be kell jönni a Könyves Kálmán körút - Hungária körút útvonalig, azon balra és a végén a Lágymányosi hídon átjönni, az egy 90 fokos balkanyarral rávezet a Szerémi útra, ahol a második lámpánál balra kell kanyarodni (Hauszmann Alajos utca), majd jobbra a Budafoki útra. Itt a következő lámpás kereszteződénél – az OMV benzinkútnál – jobbra kanyarodva érünk a telep bejáratához. ( Ide )

4./   Észak felől, akár a budai, akár a pesti oldalon célszerű az alsó rakparton végigjönni, majd követni az "Autóval a városból" pontnál leírtakat.


A térképek .jpg formátumban vagy az egész oldal Word formátumban is letölthető.
Ugrás a lap tetejére


     Adatkezelési Tájékoztató   
Ugrás a lap tetejére
Az oldal adatai a 2019. február 21.-i (csütörtöki) állapotot mutatják.   ©  1997-2019, Gem Morion Kft.   Minden jog fenntartva!