Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csomagolt ásvány

A legnépszerűbb és legismertebb ásványkövek csomagolt formában is beszerezhetők webáruházunkban. Ásványékszer készítéshez azonban nem ezeket ajánljuk, hanem azokat használd, amiket a “Gyöngyszálak” menüpont alatt találsz. 

Itt, ebben a kategóriában olyan ásványkövek vannak, melyek önmagukban látják el funkciójukat, nem gyöngyként, szálra fűzve.

Vannak természetes, vagy más néven nyers ásványok, ezek egy része tulajdonképpen bármilyen megmunkálás vagy formálás nélkül kerülnek hozzád, a legtöbb geóda is ide tartozik. Ezeket dekor célokra használhatod, de van aki elixír készítéséhez keresi őket, megint mások amiatt vásárolják a különböző darabokat, hogy gyűjteményüket bővíthessék velük.

A csomagolt ásványkövek másik része eredeti formáját megtartva, csak dob-csiszolást kap, annak érdekében, hogy szép, egységes felületet és selymes tapintást kapjon. Ilyen a jól ismert és kedvelt marokkő és a lapos kövek is.

Többek szerint sok ásvány csak egymást kiegészítve éri el a kívánt hatást, de lehet, hogy egyszerűen csak együtt szokás beszerezni őket, ezért összeállítást készítettünk belőlük. Ilyen például a csakra szettünk is, ami csiszolt lencsekövekből áll, és mind a hét csakrához tartozó ásvány megtalálható benne.

Az oldal tetejére