Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Színezett ásványgyöngy szál

A jade gyöngy szálak nem csak natúr, hanem színezett formában is beszerezhetők és kedveltek. A jáde ásvány alapvetően zöldes színű, de a színezett jade szálak szivárvány minden színében megtalálhatóak!  Folytatás a lap alján ->

Rendezés:

Jáde gyöngy karkötőhöz, nyaklánchoz

A jáde gyöngy szálak kifejezetten jó választásnak bizonyulnak ásvány karkötő vagy nyaklánc készítésekor. 

Jade karkötő készítéséhez érdemes gumidamil alapot beszerezni, hogy a karkötőt könnyen fel és le tudd venni. Ha pedig szeretnéd még mutatósabbá, érdekesebbé tenni az ékszered, javasoljuk, hogy nézz körbe a kiegészítőknél, hiszen rengeteg fityegő, medál és köztes dísz közül választhatsz hozzá.

Bohókásan könnyed

Igazán kreatív alapanyag, hiszen segítségével bármilyen ékszer elkészíthető! Aki klasszikusan elegáns ékszereket szeret hordani, annak törmelékköves formában is lehetősége van beszerezni. Ha viszont bohókásan könnyed, üdítő megjelenést szeretnél elérni, a jade gyöngy szálak erre a célra is tökéletesen alkalmasak. 

Mit tartanak a jáde hatásáról?

A gyógyító kövek között mindig megemlítik. Korai források szerint a vesére, a mellékvesékre rendkívül jó hatással van, illetve jelentős a sejtregeneráló erővel bír. A jade hatása, a kő jótékony mivolta megtapasztalható akár a párna alá helyezve is, mert éjszakára elcsendesíti a testet és nyugalmas álmot hoz.