Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szerszám, gyöngyfűző tű

Nálunk, a Gem Morion gyöngybolt és webáruházban nem csak gyöngyöket, hanem a gyöngyfűzéshez szükséges eszközöket is megkaphatod. Eszközök - folytatás a lap alján >

Rendezés:

Szortimenter a gyöngyök tárolására

Ezek az eszközök mind azt szolgálják, hogy megkönnyítsék számodra a gyöngyfűzés folyamatát.

A gyöngy szortimenter a legjobb eszköz, amiben külön-külön, keveredés nélkül tudod tárolni kedvenc gyöngyeidet és helye lesz az apró alkatrészeknek is. Nem fognak összekeveredni, és könnyen tudod őket szállítani is. Akár méret vagy szín szerint is csoportosíthatod őket.

Ékszertervezéshez gyöngyfűző tálca

Másik kedvelt és hasznos eszköz a gyöngyfűző tálca, ami abban segít, hogy szépen megtervezhesd az adott ékszert.  Egymás után sorban kikészítheted rá a gyöngyöket és díszeket, nem fognak elgurulni vagy eltűnni, továbbá segít abban, hogy lásd, milyen is lesz készen az eltervezett darab, és hogy szimmetrikus legyen a kiegészítőd

További praktikus szerszámok, eszközök

A gyöngybolt kínálatában ékszerész szerszámok is vannak: csípő-, lapos-, spicc- és kúposfogók többféle kombinációban és kivitelben. 

A gyöngyfűző tű annak lehet nagy segítség, akinek nem biztos a keze. Aki pedig nem szeretne a kis lyukú tűkkel bíbelődni, annak érdemes a nagy lyukú változatot keresnie. Minden más tekintetben egyébként úgy működik, mint egy hagyományos tű, csak hatalmas a bemeneti része.

Ezeket az eszközöket, ékszerkellékeket sok gyöngybolt kínálatában megtalálod. Én jó szívvel ajánlom a saját webshopunkat, ahol minden eszköz és ékszeralkatrész fellelhető, ami az otthoni ékszerkészítéshez kellhet!