Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szerelék

Bárki, aki gyöngyfűzésbe kezd, rögtön szembesül azzal, hogy a gyöngyök mellett rengeteg egyéb ékszeralkatrész található a boltok polcain. De mire jók ezek és hogyan használjuk őket? Folytatás a lap alján >

A gyöngyfűzés elengedhetetlen kellékei

A szerelékek a gyöngyfűzés elengedhetetlen kellékei: abban segítenek, hogy gördülékenyen menjen a gyöngyfűzés és a lehető legtöbbet tudjuk kihozni a beszerzett alapanyagokból. A fűzéshez használt ékszerkellékek között a szerelőpálcák, a stopperek és a távtartók a legkeresettebbek. Ezek mind azt a célt szolgálják, hogy a gyöngyök a megfelelő helyre kerüljenek és ott is maradjanak.

Fémallergia?

Az ékszeralkatrészek kiválasztása előtt mindenképpen érdemes azzal tisztában lenni, hogy van-e fémallergiája annak, aki az ékszert viselni fogja

Amennyiben igen, kizárólag nikkelmentes ékszereket és alkatrészeket vásároljunk! A mi termékeink és ezek készítéséhez felhasznált fém alkatrészek nem tartalmaznak nikkelt.

Az ékszerkellékek végtelen tárháza

Nyakékek esetében a különféle nyaklánc alapok, apró kapcsok és ragyogó strasszos rondellák a legnépszerűbbek. Ha karkötőt készítenénk, ezernyi pompás köztes dísz között válogathatunk és érdemes végzárót, illetve csomófogót is beszereznünk. A mai, igazán trendi ékszerek elmaradhatatlan alkotóelemei a medálok, a charmok és a fülbevaló cabochonok. Az ékszerkellékek tárháza szinte végtelen.

Kínálatunkban szinte nincs olyan ékszerkellék, amelyet ne találnál meg. De ha mégis így történne, keress minket bizalommal, örömmel segítünk!