Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Medál

A szerelékek elbűvölő sokaságában az egyik legnépszerűbb termékcsaládot a fém medálok alkotják!

Rendezés:

A fémmedál bármilyen karkötő, nyaklánc dísze lehet 

Az a tapasztalat, hogy aki egyedi ékszer készítésére szánja el magát, előbb vagy utóbb, de a fém medálok irányába fog tenni - legalább - egy kanyart, hiszen ellenállhatatlanul szépek, olykor bohókásak, kedvesek, és vonzzák a tekinteteket.
Hadd vezessünk kicsit körbe! A medálok világa szinte végtelen, minden stílus és ízlés képviselője talál magának tetsző darabot! Csak a mi kínálatunkban több mint 100 féle található. Ebből azért már biztosan tud választani a legkritikusabb ízlésű vevő is. Medált bármilyen bizsu készítéséhez használhatsz, legyen az karkötő vagy nyaklánc

A medál az önkifejezés eszköze

A fém medálok azonban nem csak díszítik az ékszert, hanem az önkifejezés eszközei is lehetnek! Szavak nélkül segítenek üzenni a világnak. Megmutathatod, miben hiszel vagy mi az, ami érdekel. Ha például az ezoterikus dolgokban hiszel, készíts csakra szimbólumos medállal ellátott nyakéket. 

Ha idén a zsebes adventi kalendáriumra esett a választásod, az egyik kis ablakba csempészhetsz mikulás sapkás vagy angyalszárnyas ékszert, amit magad készítettél!

Válassz 100 féle medál közül

Nyári karkötőre pedig tehetsz cseresznyét vagy kerülhet rá vitorlás hajó, mindkettőnek igazán üdítő hatása van!

Anya-lánya, vagy más, családi karkötő elkészítéséhez javasoljuk, hogy válassz a feliratos medáljaink közül! De ha szerencsehozó vagy védelmező ékszert ajándékoznál, jó megoldás lehet lóherét vagy Hamsa kéz medált fűzni rá!