Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Összekötő elem

Egyedi ékszer a vágyad? Ajándékba akarod adni valakinek vagy te szeretnél valamivel kitűnni a hétköznapi ékszerek sokaságából? Elképzelésed megvalósításához az úgynevezett összekötő elemek lesznek segítségedre.

Rendezés:

Ugyanis, ha igyekszel elkerülni a sablonos formákat, akkor mindenképpen valamilyen többsoros nyaklánc vagy egy-két rafinált bizsu fülbevaló lesz a nyerő. 

Ha egyedit akarsz alkotni, készítésekor alap, hogy nem maradhatnak el a gyakran használt összekötő elemek. Egyszerű, de nagyon hasznos és akár látványos részei az ékszernek.  Legtöbbször fémből készülnek, de találsz nálunk ásvány összekötő elemet is. Nagyon szépek, nagyon különlegessé teszik az ékszert, különösen a karkötőket. De tehetsz belőlük egyet a nyakláncodon középre, vagy két-három darabot is beilleszthetsz, esetleg még többet fűzhetsz fel szimmetrikusan. 

 

Ha te is szeretnél például többsoros láncot vagy több gyöngyből álló fülbevalót készíteni, mindenképpen szükséged lesz ilyen szerelékre. Például több szerelőpálcára fűzhetsz gyöngyöket egy fülbevalóhoz és azokat illesztheted az összekötő elemhez, majd a fülbevaló alaphoz. 

Nyaklánc készítés esetén nem csak több sort kapcsolhatsz vele össze, hanem az összekötő elemek közül bizonyos darabok medálként is megállják a helyüket.

Kísérletezz!