Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ásványgyöngy

Ásvány ékszer készítéséhez nélkülözhetetlen az ásványgyöngyök beszerzése. Árukészletünket havonta többször is frissítjük, így mindig találkozhatsz új termékekkel, amiből ízlésednek megfelelően válogathatsz.  Folytatás a lap alján ->

Változatos színek és megmunkálások

A rengeteg elbűvölő szín mellett változatos megmunkálású ásványgyöngyök várnak nálunk: fényes és matt szálak, gömbölyűre csiszolt és fazettált, valamint fazonköves szálak is megtalálhatók webáruházunkban. Ha nem vagy biztos benne, hogy milyen gyöngy ékszer állna neked a legjobban, vagy milyen alapanyagokból kellene elkészítened a kiválasztott darabot, kérd kollégáink segítségét!

Kiegészítők, kellékek

Ha gyógyító ásvány karkötő a vágyad és szeretnél fűzni, a legjobb helyen jársz! Az ásvány gyöngyök mellett minden olyan kiegészítőt megtalálsz nálunk, amit az ékszerkészítés elengedhetetlen kelléke. Medálokat, köztes díszeket, kapcsokat és stoppereket is találsz. 

Bőséges választék

Webshopunkban rengeteg gyöngyfüzér közül választhatsz, bőséges kínálat áll rendelkezésedre. Ásványgyöngy nagyker lévén nagyobb mennyiséget is vásárolhatsz nálunk, és különleges kérésekkel is fordulhatsz hozzánk. Biztos lehetsz afelől, hogy megteszünk mindent annak érdekében, hogy hozzájuss ahhoz a termékhez, amit keresel.

Az oldal tetejére