Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fűzési alap

A gyöngyfűzés kellékek nélkül elképzelhetetlen! Az egyik ilyen kellékcsoport az úgynevezett fűzési alapok.

Ezek tulajdonképpen azok az alapanyagok, amikre felfűzzük a gyöngyeinket, illetve a kívánt szerelékeket. Ide tartozik például a gyöngyfűző cérna, a damil, a finom drótok és az ezer féle színben kapható kordszál is. 

Nagyon fontos, hogy milyen gyöngyfűzés kellékek kerülnek a kosaradba! Mindenképpen figyelj rá, hogy megbízható forrásból, minőségi darabokat szerezz be! A megfelelő alap kiválasztásához fontos, hogy tudd, mit szeretnél készíteni! Mindennapos használatra szánt karkötőkhöz például a legtöbbször érdemes gumidamilt használni, hiszen megkönnyíti, meggyorsítja a le-és felvételt. Nem kell a kapoccsal bíbelődnöd, és ez a fajta alap igencsak bírja a gyűrődést! 

Ha tenyésztett gyöngyből vagy más ásványból készítenél ékszert, érdemes tisztában lenned azzal, hogy nem mindegy milyen vastagságú damilt használsz hozzá!
Ha nem vagy biztos benne, hogy egy-egy ékszer elkészítéséhez milyen alapot, milyen vastag cérnát, damilt, kelléket válassz, nyugodtan kérdezd meg munkatársainkat, örömmel segítenek neked! 

Az ékszerkészítés kellékei mellett választhatsz félkész alapok közül is. Webáruházunkban a gyöngyfűzés kellékek között találsz óraszíjat, könyvjelző alapot, különböző kulcstartó alapokat és még állítható méretű gyűrűalapot is! A lehetőségek tárháza vár, aminek csak a fantázia szab határt!

Az oldal tetejére