Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nyaklánc alap

A nyaklánc alapok az ékszer kellékek közül a legkeresettebb termékek. Rengeteg anyag és szín vár, végtelen kreativitásra adnak lehetőséget!

A nyaklánc alap gondos kiválasztása bár időigényes feladat, biztosan megtérül a befektetett idő és energia, ne sajnáld rá! Gondold végig alaposan, hogy a nyaklánc, amit meg szeretnél fűzni, milyen alapanyagot igényel. Mit kell bírnia, mennyire akarsz karakteres, erőteljes vagy könnyed megjelenést. 

A jó ékszerhez fontos, hogy tudd, melyik alapanyag milyen tulajdonságokkal rendelkezik!

Vedd figyelembe, hogy milyen helyzetekben szeretnéd viselni! Állandóan akarod-e hordani vagy csak egy-egy alkalommal. Viselni fogod sportolás, futás vagy úszás közben, vagy inkább leveszed ere az időre?

A hengeresre préselt bőrszálak például tökéletesek, ha kevés időd van, és gyorsan szeretnél az ékszerrel elkészülni. Telitalálat, mert kezdőknek is nagyon könnyű vele dolgozni! Vegán gyöngyfűzőknek, vagy olyanoknak, akik bármi más okból nem szeretnének valódi bőrrel dolgozni, javasoljuk viaszolt bőrhatású nyaklánc alapjainkat. A megtévesztésig hasonlít az eredetire.

Kígyólánc alapunk végzárókkal van ellátva, így könnyű dolgod lesz vele. Egy mutatós medállal szép, kifinomult nyakéket készíthetsz belőle.

Bármilyen alapanyaggal is állsz neki a feladatnak, a nyaklánc készítés remek időtöltés, engedd el a fantáziádat, ne félj belevágni!

Az oldal tetejére