Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Képjáspis golyós szál, szürke, 8 mm, kb. 38 cm

2.205 Ft
Menny.:szál
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 23

Dombos természeti tájra emlékeztető, szabdalt mintázatú, 8 mm méretű, szürke képjáspis golyós szál, kb. 38 cm füzérben. A jáspisokhoz a tömött szerkezetű, mikrokristályos kvarcváltozatok tartoznak. A képjáspis mangánoxid tartalma miatt a barna és a szürke különböző árnyalataiban pompázik, gyakran fekete vonalakkal vagy mintázattal. A halak csillagjegy szerencseköve. Folytatás a lap alján ->


 

Leírás és Paraméterek

Amit a képjáspisról tudni érdemes

A 'jáspis' az ásványtanban egy gyűjtőnév, ebbe a családba a tömött szerkezetű, mikrokristályos kvarcváltozatok tartoznak. Ez az ásvány fajta gyakran idegen anyagokkal keveredett, melyek mennyisége akár 20% is lehet benne. A képjáspis esetén mangánoxid tartalma miatt a barna különböző árnyalatait láthatod benne, gyakran fekete vonalakkal vagy mintázattal.

A képjáspis golyós szál, mint ásvány

Dombos természeti tájra emlékeztető, szabdalt mintázatú jáspis kő, amely sárgás-barnás árnyalatú szürkés-barna színű, de lehet akár szürke is. Nevezik még térkép vagy tájkép jáspisnak is. A képjáspisnak tulajdonított hatása alapján a halak csillagjegyhez rendelt kő.

Így találod meg nálunk

A Gem Morion kínálatában különféle átmérőjű ásvány gyöngyök füzéreként kapható a képjáspis golyós szál. Fűzhető gyöngy lévén, ez az ásvány természetes hatású ékszerek lényeges alapanyaga, amely fényes és matt kivitelben, barnás és szürkés alapszínben kapható.