Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Medáltartó

Egyedi ékszer készítéséhez elengedhetetlen a gondos tervezés. Ha megvan az elképzelés az anyag, a színvilág, a design vonatkozásában, akkor jöhetnek a gyakorlati kérdések. 

Rendezés:

Kerüljenek-e különböző medálok nyakláncra? A karkötő medállal vagy inkább anélkül lesz szebb, és nem fog-e szúrni vagy a ruhába beakadni? Kényelmes lesz-e viselni? Milyen legyen a hozzáillő ékszerkellék, a medáltartó? 

Ezek mind fontos szempontok, hisz minden nap szem előtt lesz az ékszerünk, és sokáig akarjuk viselni. Fontos eldönteni, hogy a lánc a medál tartó funkcióját hogyan tudja legjobban kielégíteni. Mennyire legyen légies vagy vaskosabb maga a nyakék?  

A medálokat a nyakláncra mindenképpen egy kisméretű szerelék, az úgynevezett medáltartó segítségével helyezheted fel.  

Létezik egyszerűbb és különlegesebb medáltartó is, vannak olyanok is, amelyek például köztes díszként használhatóak és karkötőre is remekül felfűzhetők. De a rugós változatba akár parfüm- vagy illatpárnát is belehelyezhetsz, hogy egész nap érezd a kedvenc illatodat. :-) 

Nézd végig webáruházunk kínálatát, és ha nem tudsz választani, vagy szükséged lenne egy kis segítségre a legjobb megoldás kiválasztásához, keresd kolléganőinket. Szívesen elmondják, mit is javasolnának a te esetedben.

Az oldal tetejére