Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nemesacél termék

Az acélt, mint az ékszerkészítés egyik alapanyagát már 300 évvel ezelőtt is használták.

Nemesacél ékszer termékek kapcsán gyakori a fém másik megnevezése az orvosi fém vagy orvosi acél. Mivel kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, a gyógyászatban és a gyógyászati segédeszközöket gyártó iparban rendkívül gyakran alkalmazott anyag.  

 

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik, és miért ilyen népszerűek a nemesacél ékszer termékek? 

Az egyik nagy előnye, hogy rendkívül tartós ékszer alapanyag. Nem kopik, nem karcolódikNem színeződik el, nem keletkezik rajta fekete réteg, mint az ezüst ékszereken! Még gyógyvizeket is lehet nemesacél kiegészítőkkel látogatni. A másik oka, hogy gyakori ékszer alkatrész, hogy sokkal könnyebb, mint nemesfém társai, így rendkívül kellemes viselet.

A nemesacél ékszer termékek nem allergizálnak azaz hypoallergének, így aki érzékeny bizonyos fémekre (tulajdonképpen itt a nikkel só kipárolgásáról és az arra való allergiás reakciók megjelenéséről van szó), esetleg tudja magáról, hogy hajlamos irritációra, az is nyugodtan viselheti őket!

Nem korrodálódik, rendkívül ellenálló anyag és nem utolsó sorban olcsóbb, mint bármelyik nemesfém. Sok esetben még szebb is, mint az ezüst, sőt, gyakran nézik fehéraranynak.

Az oldal tetejére