Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AJÁNDÉKTÁRGYAK

Gyakran hangzik el a kérdés: mi lehet jó ajándék nőknek vagy férfiaknak? A teljesség igénye nélkül összeszedtünk néhány alkalmat és kínálatunkból javaslunk hozzájuk meglepetés ötleteket. Folytatás a lap alján >

Ajándék ötletek alkalmakra, eseményekre

Minden évben van egy sor olyan esemény, évforduló és ünnep, amelyek során az ajándékok központi szerepet töltenek be. Ilyenkor szeretnénk meglepni barátainkat vagy szeretteinket valamilyen különleges, szép vagy praktikus ajándékkal. Tapasztalatból tudjuk, hogy a személyre szabott ajándék okozza a legnagyobb örömöt. A nőkre különösen jellemző, hogy szeretnek kreatívan gondolkodni, egyedi meglepetést készíteni és kapni is, legyen ez karácsonyi ajándék vagy szülinapi ajándék.

Páros karkötő a szerelem megerősítésére

A Valentin nap különleges alkalom az évben, egy szerelmes ajándék kedves, figyelmes gesztus. Ajándék gyanánt készíthetünk egyedi, kézműves páros karkötőt! Ha nem szeretnénk saját kezűleg ékszert készíteni, válogathatunk az előre elkészített ékszerek között is.

Ajándék szülinapra, névnapra

A férfiak inkább az egyedi, praktikus ajándékokat, míg a nők a kedves, cuki ajándékokat szeretik. Születésnapi ajándékok közül nők számára ötletes választás a szerencsefa vagy egy szelenit szív. Nemcsak férfiaknak, de nőknek is kedves és praktikus ötlet a valódi ásványkövet magába foglaló kulcstartó.

Egy évben egyszer Nőnap

Minden évben virágot és csokit veszel ha beköszönt a Nőnap? Legyél újító és megkapod a plusz pontokat. Az üvegcsébe rejtett arany vagy ezüst fémfüst látványnak is fantasztikus.

Mi legyen az ajándék Anyunak?

Az Anyák napi ajándékok választása az egyik legnagyobb kihívás. Tökéletes megoldás lehet egy elegáns gyöngysor vagy bohókás színekben tündöklő jáde ékszer szett.

Lakásdísz ajándékok

Olyasvalakinek pedig, aki inkább a lakásdekorációban utazik, és szereti hívogató, melegséget árasztó hangulatvilágítással díszíteni otthonát, annak a nyugalmat árasztó, henger alakú szelenit lámpa igazán különleges ajándék. De választhatsz egy csodás színekben játszó ásványgolyót is.