Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szerencsefa

A szerencsefa, vagy más néven életfa igazán egyedi és személyre szóló ajándék! Nem csak egy egyszerű lakásdísz, mint azt sokan gondolják! A szerencsefa készülhet a kedvenc ásványodból, vagy születésnapra akár az ünnepelt életkorával megegyező számú kő is elhelyezhető rajta. Olyannak, aki nem szereti a vágott virágot, művirág helyett, igazán egyedi ajándék, kedves meglepetés lehet! 

Rendezés:

Minden szerencsefa kézzel készül, ezért mindegyik más és más, nincs két egyforma darab! A levelek helyére a 12 csillagjegy köveit is fűzzünk. Pároknak, vagy házassági évfordulóra azonban nem gyakori, hogy vegyesen kerülnek az ásványok a szerencsefára. Aki ezoterikus fát szeretne, hogy energiáit egyensúlyba hozza, azok számára ajánljuk csakraköves szerencsefáinkat.

Igazán szép gondolatot tükröz, hogy a feng shui életfának hívja, hiszen levelei (kristályok, ásványok) soha nem hervadnak el, az örökkévalóságot szimbolizálják. Az ősi kínai hagyomány követői úgy tartják, hogy a megfelelő báguába (életterület) érdemes helyezni a fát, ezzel megerősítve a jó energiákat

A fákat sárgaréz drótból készítjük, műmárvány alapot kapnak, melyre nem allergizáló anyaggal rögzítjük őket. Ha jó szívvel adod, egy élethosszig tartó szerencsekívánattal is felér, mely örökre szól a megajándékozotthoz.