Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ÉKSZEREK

Nálunk, a Gem Morion műhelyében javarészt egyedi készítésű ékszer és ajándéktárgy található. Minden egyes darab kollégáink keze munkáját dicsériFolytatás a lap alján: Ékszerek >

Gyöngy- és ásvány ékszerek

Figyelünk arra, hogy kizárólag valódi féldrágakő és tenyésztett gyöngy alapanyagokat forgalmazzunk, ezért minden hozzánk érkező ásvány bevizsgálásra kerül. Bizsuékszereink nikkelmentesek, és egyre gyakrabban használunk nemesacél szerelékeket, hiszen azt látjuk, hogy vásárlóink örömmel választják ezt a lehetőséget. 

Árukészletünket az aktuális divattrendeknek megfelelően bővítjük és törekszünk arra, hogy minden stílus képviselője megtalálja nálunk a neki tetsző darabokat.

Az ezotéria iránt érdeklődők számára az ékszerek mellett kiegészítőket is kínálunk. Választékunkban fellelhető inga, ezoterikus üvegcse, szerencsefa, valamint sokféle, a feng shuiban gyakran használt ásvány is.

Magad akarod elkészíteni?

A kész ékszer kedvelői mellett gondolunk azokra is, akik maguk szeretik elkészíteni egyedi darabjaikat, így lehetőség van az alkotóelemek beszerzésére külön-külön is. Egyedi megrendelésre is készítünk férfi és női ékszert, ami kiváló személyes ajándék lehet születésnapra, kerek évfordulóra, anyák napjára és karácsonyra is! Sőt, az ékszerek megfelelő tárolásához különféle méretű és anyagú ékszertartó is kapható áruházunkban.