Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lapos kő

Az ásványoknak rengeteg pozitív élettani hatásuk van a közhiedelem szerint. A megfelelő darab használatával elősegítheted a szervezet öngyógyító mechanizmusainak beindulását.
Az ásványokat természetesen ékszerként is viselheted, de ha más módon szeretnéd, hogy a kiválasztott ásvány a közeledben legyen, akkor a lapos kövek lapulhatnak akár a zsebedben is. A  lapos kő tulajdonképpen a marokkő egyik változata.

Rendezés:
Akcióból hátralévő idő

Bronzit lapos marokkő

1.875 Ft 1.313 Ft
30%
Akcióból hátralévő idő

Fuchsit lapos marokkő

2.190 Ft 1.533 Ft
30%
Akcióból hátralévő idő

Lápisz lapos marokkő

3.620 Ft 2.534 Ft
30%
Akcióból hátralévő idő

Riolit lapos marokkő

2.190 Ft 1.533 Ft
30%
A  lapos kő tulajdonképpen a marokkő egyik változata. Ez is speciális technikával készül: vizes közegben rázzák-forgatják őket, amíg végül a kívánt formára nem koptatják egymást. Ezek után a lapos kövek minden darabját egyenként polírozzák, ettől az eljárástól nyerik sima, fényes felületüket, valamint kézbe kívánkozó, kellemes tapintásukat. Ez a fajta csiszolt kő több féle dologra is felhasználható: hordhatod a zsebedben, tarthatod a saját íróasztalodon vagy igénybe veheted elixír készítésénél is. Szuper egyedi ajándék lehet, ha ismersz valakit, aki nehezen kel reggelente! Érdemes egy estére a hűtőbe tenni a lapos köveket, majd reggel a szemekre helyezni  néhány percre. Igazán üdítően hat, megszünteti a puffadtság és sokkal frissebben fog indulni a nap!