Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nyaklánc

A nyaklánc az egyik legrégebbi és a mai napig leggyakrabban hordott ékszer.

Rengeteg féle anyagból készülhet nyakék. A nők körében a gyöngysor az egyik legkedveltebb, mert elegáns megjelenést nyújt viselőjének. Ezt követi az ásvány, mint alapanyag a női nyakláncok sorában. 

Kiváló ajándék 

Mindenképpen különleges ajándék nőknek például egy achát nyaklánc, hiszen a korona csakra ásványa.  Ez a csakra  a bölcsesség, a megvilágosodás és a legmagasabb tudati szint központja. Ki ne vágyna rá, hogy ebben megerősítsék.

Az ásványgyöngy igazi érték

Szinte végtelen a lehetőségek száma, ha ásványgyöngy nyakláncot szeretnél viselni. Megannyi szín, és forma elérhető. Válaszhatsz fényeset vagy matt csiszolásút, feltűnőbbet vagy visszafogottabbat. Készülhet az egész nyaklánc ásványból, vagy hordhatsz egyszerű medált is belőle. Esküvőre, ünnepi alkalmakra, jubileumi vagy házassági évfordulóra a gyöngy nyaklánc tökéletes ajándék

Ásványt választhatsz szín alapján is, de aki jártas az asztrológiában, választhat az állatövi jegyeknek vagy csakráknak megfelelően is.

Üzletünkben lehetőséged van már előre elkészített ékszereink közül vásárolni, de minden kellék és kiegészítő is rendelkezésre áll ahhoz, hogy elkészítsd a sajátod. Extrém esetekben pedig egyedi megrendeléseket is elkészítünk számodra.