Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dobozos ásvány

Ásványaink valódiságáért garanciát vállalunk! A beérkező szállítmányok kivétel nélkül, bevizsgálást követően kerülnek értékesítésre. 

Gyűjtők számára dobozos ásványokból széles kínálatot tartunk fent, közülük jónéhány geóda formában is beszerezhető.

Minden ásványgyűjtemény a leggyakrabban fellelhető dobozos ásványok összeállításával indul. 

A Földön csaknem 4000 féle ásványt tartunk számon, ezek közül a legtöbb megtalálható webáruházunkban is. Minden, a nagyközönség által szélesebb körben ismert kő és ásvány, amely egy ásványgyűjtemény elengedhetetlen alkotóeleme, megtalálható webshopunkban. Emellett drágakövek (tenyésztett gyöngy), féldrágakövek és kristályok is kaphatók nálunk. 

Rendezés:

Egy kisebb ásványgyűjtemény a geológia ifjú szerelmesei számára a trendi ballagási ajándékok között dobogós helyezést érhet el. Ha a megfelelő darabok kiválasztásához szükséged van segítségre, kérjük, bizalommal fordulj szakértő eladónkhoz személyesen, vagy telefonon keresztül.

Az ásványokat kis dobozkába helyezve áruljuk. Üzletünkben rögzítéshez gyurmaragasztót nem használunk az áru maximális sértetlensége érdekében. Az ásványt így könnyen ki lehet venni a dobozból. A tárolódobozok papírból készülnek, méretük változó, az ásvány méretéhez illeszkedik és többnyire négyzet alapúak.