Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kulcstartó

Ha apróságot, kis figyelmességet szeretnél valamilyen alkalomra adni, a kulcstartó a legjobb ajándékötletek egyike. 

Ha szülinapi ajándék lesz belőle, válassz az ünnepelt horoszkópjának megfelelőt. De ha kedveli a vadabb dolgokat, mindenképpen nézz szét az ízeltlábúakat és rovarokat tartalmazó műgyantás kulcstartóink között! Egy jelentőséggel bíró kulcstartó pedig Valentin-napi ajándék is lehet, amely kifejezheti összetartozásotokat, szerelmeteket és jó szerencsét hozhat. 

 

Rendezés:

A klasszikus ásvány kulcstartó mellett rengeteg extra darab is megtalálható webshopunkban. A különleges kulcstartók között mindenképpen érdemes megemlíteni az álomfogó kulcstartót, és azokat is, amelyek a 12 mesterkristály valamelyikéből készültek. Sokan ezeket a kristályokat is szívesen használják jótékonynak tartott hatásuk miatt.

Az álomfogókat a legtöbb forrás az Ojibwa törzstől eredezteti. Az ősi legendák szerint a törzsek védelméért egy bizonyos Pók Asszony volt felelős. A hagyomány szerint, ha valaki aludni tért, az álomfogó az összes álmát elfogta. A rémálmok a karika belsejében lévő pókhálóban ragadnak, és csak a kellemes, szép álmok tudtak a tollakon keresztül eljutni az alvó emberhez. Amikor pedig a reggeli napfény ráesik az álomfogóra, a rossz álmok szertefoszlanak és így megsemmisülnek.

Ha ez a kis történet csupán legenda is, mégis jó eljátszani a gondolattal, hogy szép álmokat adhatunk valakinek ajándékba!