Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fülbevaló

Egy gondosan kiválasztott, csinos fülbevaló megkoronázza egész megjelenésünket. A játékos, csüngős fülbevalók, csakúgy mint a visszafogottabb, kaboson fülékszerek keretbe foglalják az arcot és kiemelik külsőnk harmóniáját.

Rendezés:

Egy kis rafinéria

Divatékszer kiegészítőink segítségével könnyedén bármilyen hangulatot és rafinált vagy éppen csábító hatást érhetünk elEgy sejtelmesen csillogó gyöngy fülbevaló telitalálat lehet minden olyan alkalomra, ahol elegánsan szeretnénk megjelenni

Viselt fülbevalóinkkal alkalmazkodhatunk az évszakokhoz. Nyáron például egy élénk színű ásvány fülbevaló friss és üde külsőt kölcsönözhet nekünk. A fesztiválszezonban az álomfogó fülbevalók garantáltan osztatlan sikert aratnak! 

Évszakok, ünnepek

Tavasszal és ősszel szeretünk természetesebb színeket hordani. Ehhez tökéletes választás egy féldrágakő vagy borostyán fülbevaló, ami megidézi az évszakra jellemző, aranyló napsugarakat. Télen, az ünnepi időszak alatt főszerep jut a fényeknek. A karácsonyi vacsoránál és szilveszterkor otthonunk, az ünnepi dekoráció és a teríték is csillog-villog.

Miért maradnának ki akkor a fényes ékszerek? Hisz öltözködésünkben ekkor is fontos a divat, és ekkor is szeretünk szépen felöltözni. Ünnepekre érdemes igazán ragyogó, csillogó merészebb fülbevalót választani.