Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Karkötő

A karkötő divatja örök, talán a leggyakrabban hordott ékszer. Nemcsak a női, de a férfi ékszerek között is az egyik legnépszerűbbKarkötők - folytatás a lap alján >

Rendezés:

Jó érzés viselni

A népszerűség valószínűleg annak is köszönhető, hogy a páros karkötő, mint a szerelmespárok összetartozását szimbolizáló ékszer, az utóbbi években határozottan trendi viseletté vált.  Illetve manapság már az anya-lánya vagy apa-fia kombinációt is viszonylag gyakran lehet látni.

A karkötő igen sokszínű ékszer. Lehet visszafogott, a szó szoros értelmében vett kiegészítő, de ha úgy tartja kedved, hordhatsz kimondottan feltűnő darabot is. Egy-egy rajta fityegő medállal ún. charmmal kifejezheted gondolkodásmódod vagy hitvallásod.

Az ásvány és a gyöngy ereje

Ezoterikus karkötő esetében illeszkedhet horoszkópodhoz, vagy ha hiszel az ásványok erejében, hordhatod megerősítésként, segítségként az élet bizonyos területein felmerülő problémákraA hematitból készült ásvány karkötő éppen ezért hagyományosan az egyik legkeresettebb. Úgy tartják, segíti a vérképződést, és támogatja betegségek utáni felépülést

Arra az esetre, ha szeretnél kifejezetten elegáns darabot hordani, válaszd a tenyésztett gyöngyből készült karkötőink egyikét! Eleganciája sosem megy ki a divatból. Különösen szép és elbűvölő, ha szettben hordod.

Ha pedig mindennél jobban szeretnél egyedi karkötőt hordani, elkészítheted magad is az általad megálmodott modellt, webshopunkban minden eszközt és kiegészítőt megtalálsz hozzá!