Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ásvány

A Földön csaknem 4000 féle ásványt tartunk számon, ezek közül a leglényegesebbek mind megtalálhatók webáruházunkban: drágakövek, féldrágakövek és sok-sok kristály is. Folytatás a lap alján >

Rendezés:

Ásvány mindenütt

Földünk legfelső szilárd rétegét és az alatta található földköpenyt kőzetek és ásványok alkotják. De más bolygók szilárd részeit is - hasonlóan a miénkhez - nemes kőzetek képezik, sőt a meteoritok és a csillagközi por is ásványokból áll.

Az emberiség fejlődése folyamán és a modernizáció során egyre nagyobb szerepet kapott az ásvány, mint alapanyag. Manapság alig van olyan pillanat, amikor ne vennének körbe minket ásványféleségek, vagy ásványi alkotóelemek. Sőt, nem tudunk úgy levegőt venni sem, hogy ne lélegeznénk be némi mikron méretű ásványi port.

A legkeresettebb ásványokat nálunk megtalálod

Minden, a nagyközönség által szélesebb körben ismert ásvány, mint például az ametiszt, a rózsakvarc vagy a jáde változatos formában kapható webshopunkban. Tartunk ásványgyöngyöket, marokköveket, laposköveket, de fülbevaló, nyaklánc és karkötő is készül belőlük műhelyünkben. Kérésre egyedi ásvány ékszereket is készítünk.

Gyűjtők számára dobozos ásványokból széles kínálatot tartunk, közülük jó néhány geoda formában is beszerezhető.

Ásványgyöngyeink valódiságáért garanciát vállalunk! A beérkező szállítmányok kivétel nélkül, bevizsgálást követően kerülnek értékesítésre.