Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Holdkő "A" golyós szál, fehér, 6 mm, kb. 38 cm

6.550 Ft
Menny.:szál
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 66

„A” minőségű, sejtelmes kékesfehér fényjátékú, tiszta fehér 6 mm átmérőjű szemekből álló holdkő golyós szál, divatékszer készítéshez, a misztikus ásványok kedvelőinek. Folytatás a lap alján ->

Leírás és Paraméterek

Amit tudni érdemes róla

A holdkő hatása, mitikus históriája már a korai kultúrákban is ismert volt, története azóta is a hold égitesthez kapcsolódik. A vele díszített ékszereket nagy becsben tartották és talizmánként viselték az ókortól kezdve. Természettudományos megfigyelések szerint a hold bizonyítottan befolyásolja az óceánok és a tengerek vízszintjét az ár-apály folyamatával. Ezen természeti megfigyelés és az ásvány összekapcsolása vezetett oda, hogy a gyógyító kövek közé sorolják, és az abban hívők a holdról elnevezett ásványnak is jótékony hatást tulajdonítanak az emberi szervezetre.

Erre használják manapság

A holdkövet főképp ékszerkészítésben alkalmazzák, de gyakori az ezoterikus célú beszerzése és hasznosítása is.

A holdkő, mint ásvány

Ezen káliföldpát a nevét sejtelmes, holdra emlékeztető fényjátéka után kapta, amire időnként adulár vagy albit néven is hivatkoznak. Apró belső zárványai a beeső fénysugarakat megtörik, és ez hozza létre a rá jellemző kékes fényjátékot, az adularizációt. Többféle természetes színárnyalatban fordul elő.

Így találod meg nálunk

Válaszd törmelékköves és golyós szál alapanyagként divatékszer vagy nyaklánc fűzéséhez, vagy akár ajándéknak is tökéletes holdkő marokkő, design karkötő, szerencsefa és kulcstartó késztermékünket!

Lávakő Golyós szál