Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ónix "B" törmelékköves szál, kb. 85 cm

3.130 Ft
Menny.:szál
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 32

Leírás és Paraméterek

Ez a 85 cm hosszú ónix törmelékköves alapanyagszál elegáns és misztikus választás az ékszerkészítők számára. Az alapanyagszál különböző formájú és méretű ónix köveket tartalmaz, melyek mélyfekete árnyalatukkal és fényes felületükkel időtlen eleganciát kölcsönöznek bármilyen ékszernek. Az ónix természetes szépsége és kifinomult megjelenése ideális választás nyakláncok, karkötők, fülbevalók, és egyéb kiegészítők készítéséhez, amelyek egyaránt elegánsak és hatásosak.

Az Ónix jellemzői:

  • Szín: Az ónix mélyfekete színe tisztaságot és eleganciát sugároz, gyakran csillogó vagy selymes fényben tündökölve. Ez a színárnyalat rendkívül népszerű az ékszerkészítésben, mivel időtlen és sokoldalúan használható.
  • Keménység: Az ónix keménysége 6,5–7 a Mohs-skálán, ami biztosítja a megfelelő tartósságot és ellenálló képességet az ékszerek készítéséhez, megőrizve a kő sima és fényes felületét.
  • Átlátszóság: Általában átlátszatlan, ami fokozza a kő titokzatos és mély megjelenését, kiemelve annak eleganciáját és misztikumát.
  • Szerkezet: Az ónix finom, sima felülete és sötét, mély színe különleges megjelenést kölcsönöz az elkészült ékszereknek, növelve azok esztétikai és érzelmi értékét.

Ezoterikus Jelentőség:

Az ezoterikus hagyományokban az ónix különleges spirituális és energetikai tulajdonságokkal rendelkezik:

  • Védelem és Stabilitás: Az ónix erős védelmi kőként ismert, amely segít megvédeni viselőjét a negatív energiáktól és pszichés támadásoktól. Támogatja a belső stabilitást és erőt, amely szükséges a mindennapi kihívások kezeléséhez.
  • Fókusz és Elhatározás: Ez a kő erősíti a mentális fókuszt és az elhatározást, segítve viselőjét abban, hogy céljait kitartóan és hatékonyan érje el. Támogatja az önfegyelmet és az erőteljes döntéshozatalt.
  • Önbizalom és Bátorság: Az ónix energiái növelik az önbizalmat és a belső bátorságot, segítve a viselőjét abban, hogy magabiztosan és bátran nézzen szembe az élet kihívásaival.
  • Spirituális Fejlődés: Az ónix segít a mélyebb spirituális önismeret elérésében és a belső béke megteremtésében. Támogatja a meditációt és a spirituális gyakorlatokat, elősegítve a belső tisztánlátást és a spirituális növekedést.

Az ónix törmelékköves alapanyagszál nemcsak esztétikai értéket képvisel, hanem mély spirituális jelentőséggel is bír. Az ebből készült ékszerek segítenek a viselőjüknek megvédeni magukat a negatív energiáktól, és belső stabilitást biztosítanak, miközben elegáns és kifinomult megjelenést kölcsönöznek a mindennapi viselethez.