Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Eladási segédeszköz

Nekünk, kereskedőknek - legyen kis- vagy nagykereskedő az ember - két fontos feladatunk van. Első körben minőségi terméket kínálni, másodszor pedig azt a megfelelő módon a vevő elé tenni. Ez az oldal az utóbbiban segít, lévén, hogy az eladási segédeszközök találhatók itt. 

Ha hiszed, ha nem, ha ékszerről van szó, az eladások vagyis az értékesítés támogatás egyik legfontosabb eszköze a tisztítókendő. Összefogdosott, ujjlenyomatos esetleg poros árut ugyanis senki nem vesz meg. Te sem, igaz?!

 

Ha ezen a ponton túl vagy, és minden áru csillog-villog a tisztaságtól, akkor a termékek megmutatása (prezentációja) a következő kulcslépés a sikeres eladás szempontjából. Ebben a különböző ékszertartó állványok, nyaki displayek és karkötő tartó konzolok lesznek legnagyobb segítségedre

Termékeinket azért tartjuk, hogy boltosaink, kiskereskedőink mindenféle ékszert és kiegészítőt szemet gyönyörködtetően és kívánatosan tudjanak a vevőik elé tárni. A Gem Morionban az eladási segédeszközök is széles palettán mozognak, mind a színeket, mind a felhasznált anyagokat tekintve. Találsz műanyag, réz, velúr és papír alapú diplayeket is.

Ezen felül az itt fellelhető ékszerkellékek és eladási segédeszközök között találsz még árazó címkéket, karton lapkából készült ékszertartót, gyűrűtálcát, és fülbevalótartót is. 

Ha segítségre lenne szükséged, keresd kollégáinkat bizalommal, örömmel fognak segíteni!

Az oldal tetejére